Design Mode

Flash kläder online – Så hittar du deras kläder!

Flash kläder

Flash kläder

Flash var ett klädmärke med taglinen ”For women by women”, eller ”För kvinnor av kvinnor” på ren svenska. Klädmärket gick dessvärre i konkurs 2020, och deras sista Facebook inlägg var ett tackmeddelande där de tackade för alla fina år och meddelade att de hade stängt alla sina affärer och även sin webbshop. Inlägget blev uppladdat första oktober 2020. Flash hade hemsidan flashwomen.com. De gjorde snygga kläder som var både unika och funktionella.

Den 24 mars försattes modekedjorna Flash och Dea Axelssons, som ingått i Lund Fashion, i konkurs av ägaren Mellby Gård.

Vart finns deras kläder att få tag på nu?
Vart finns deras kläder att få tag på nu?

Vad hände med märket och kan man få tag på flash kläder online?

Med tanke på Flash kläder konkurs, och att alla Flash kläder butiker har lagts ner så är det mestadels på second hand du kan hitta deras kläder. Som tur är finns det second hand affärer på nätet så att du fortfarande kan handla Flash kläder online. Har du tur kanske du till och med kommer över en second hand antingen online eller i fysisk butik med en Flash kläder rea.

Om du vill känna känslan av att köpa nya kläder i en butik mer officiell än vad second hand affärer brukar vara, så kanske du kan kolla Flash kläder Kappahl och se om de har något kvar. Om du verkligen letar borde det inte vara jättesvårt att hitta iallafall någon butik som har Flash kläder dam.

Flash kläder byxor

En av de mest eftersökta kläderna Flash gjorde var deras byxor. Därför kanske du vill leta upp Flash kläder byxor och se om du kan hitta det någonstans billigt. Tänk däremot på att det kanske är lite svårt att hitta någonstans där deras byxor inte är slutsålda då det var en väldigt populär produkt, och företaget har gått i konkurs. Ingen perfekt kombination när man vill hitta billiga kläder av ett speciellt märke.

Flash kläder
Flash kläder
Flash kläder
Flash kläder

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service