Teknologi

SEGWAY NINEBOT MAX RECENSION – ELSPARKCYKEL G30P OCH G30LP

El sparkcykel

Även om Segway gör de bästa skotrarna för både barn och vuxna är deras elektriska sparkcykel Ninebot Max något jag inte kunde motstå att köpa till min son. Det är en väldesignad elsparkcykel med unika funktioner för vuxna. Den har en hög topphastighet, ett starkt bromssystem, ett batteri, en fantastisk design och mycket mer. Idag, i min granskning av Segway Ninebot Max, kommer jag att gå igenom dess funktioner, specifikationer, fördelar och nackdelar, vanliga frågor och mycket mer. Men först ska jag förklara skillnaderna mellan G30P- och G30LP-typerna av denna el-sparkcykel.

Segway Max Original G30P och New Max G30LP är två olika modeller som har en maxhastighet på 25km/h, en fällbar mekanism och ett batteri med lång räckvidd. De delar också många andra egenskaper, som storlek, vikningsmönster och så vidare.

Du hittar båda dessa modeller på https://elsparkcykeln.se

Är du intresserad av Segway Ninebot Max elsparkcykel?

Med sitt dubbla bromssystem, Smart-BMS, snabbladdning och inbyggda LED-lampor framtill är Segway Ninebot Max den säkraste skotern för vuxna. Det är den mest hållbara skotern du någonsin kommer att åka, och den är också den lättaste att hantera. Det har gått två år sedan jag köpte den och den är fortfarande stark.

Min yngling avgudar sin scooter och använder den för att ta sig runt i stan med lätthet och glädje. Det är utan tvekan en fantastisk skoter på grund av dess fantastiska kvalitet och design.

Innan jag går in på detaljer om dess funktioner, fördelar och nackdelar och andra aspekter ska jag ge dig en genomgång av dess specifikationer så att du kan avgöra om du ska köpa den eller inte.

Segway Ninebot Max recension – kvalitet och design

En högkvalitativ elsparkcykel är nödvändig eftersom en elscooter av låg kvalitet kanske inte överlever länge. Vissa personer väljer att skaffa en attraktivt byggd el scooter eftersom det ger dem ett coolt och modernt utseende.

Segway Ninebot Max är tillverkad av högkvalitativa material och har en vacker design. Nu ska vi gå igenom designen och kvaliteten på denna cykel i detalj.

Däck

Segway Ninebot Max har två 10-tums däck. Dessa är också pneumatiska däck. Däcken är avsedda för att göra det möjligt för förare att åka den här skotern på en mängd ojämna och ojämna vägar utan risk för att däcken punkteras.

Vikt

Det är fördelaktigt att välja en lätt elsparkcykel så att du enkelt kan transportera den när den inte används. Segway Ninebot Max G30P väger 18,68 kg , medan G30LP väger 17,50 kg.

Fotstöd

Stödet är viktigt på alla el sparkcyklar eftersom det håller föraren stadig när du parkerar den eller laddar den. När Segway Ninebot Max inte används har den ett stöd för att göra det lättare att parkera.

En hopfällbar design

En av de viktigaste egenskaperna hos en scooter är möjligheten att fälla ihop den. När vi shoppar efter en e-scooter kontrollerar vi om den går att fälla ihop. En hopfällbar scooter är bärbar och enkel att transportera. På några sekunder kan Segway Ninebot Max fällas ihop.


Maximal acceleration

Den här elscootern har en nominell motor på 350 watt, vilket är idealiskt i jämförelse med andra elektriska skotrar. När batteriet är fulladdat kan Ninebot max nå en hög hastighet på 25 kilometer i timmen. Hastigheten sjunker till 20 kilometer i timmen så snart batteriet tar slut.

Räckvidd

Enligt företagets marknadsföring är den här scooterns maximala räckvidd 64 kilometer, men enligt våra tester är den maximala räckvidden 45 kilometer. Förarens vikt, vädret och andra faktorer spelar dock en roll.

Laddning och batteri

Hur kan vi förbise batteriet och laddningen när det gäller en el sparkcykel? En elscooter med ett dåligt batteri är värdelös eftersom förarna inte kan resa långa sträckor. Läs mer om hur batterier funkar här!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service