Läs mer om programmets tema och börja diskutera redan nu

Kommentera och diskutera

Här kan du kommentera och diskutera klippet. Du kan också delta i diskussionen på vår Facebooksida.

Skriv ett inlägg

Bemöt varandra med respekt. Skilj på sak och person i diskussioner och gå aldrig till personangrepp. Rasistiska eller främlingsfientliga inlägg accepteras inte. Undvik onödiga konflikter och tjafs som förstör för andra. Provocerande innehåll som anses vara stötande tas bort.

  • 2014-01-11 00:26:02

    Peter 

    Jag väljer att välja bort de gamla drakarna som förstört vår mat. Det är Coop, ICA, Hemköp mfl som gjort att tillsatser är det som säljs mest. För min del så handlar jag bara på Green Matmarknad i Malmö, En ny typ av butik som inte tar in skit. Så det kvittar vad Coop lovar och säger. Så länge de inte ens har en matgrädde utan tillsatser så är de oseriösa. Gör som jag, välj Green Matmarknad och andra som bryr sig om bra mat. Coop, ICA och hemköp gör det inte.

  • 2014-01-10 20:28:05

    Anneli näsvall 

    En röd paprika innehåller 20 olika gifter, satsa på giftfria frukter och grönsaker! Gå i bräschen och exponera upp ekologiska grönsaker. Kör på kampanjveckor, visa framfötterna.. ni har världens chans. Coopbutikerna i Luleå har inte ens ekologiska morötter. Hallå, vem vill äta gift!

Producerat av Creo Media Group