Läs mer om programmets tema och börja diskutera redan nu

Om programmetSamhällsutvecklarna – programmet som tycker till!

I mitten av oktober var det premiär för Samhällsutvecklarna, webb tv-programmet med samhället i fokus.
Kända samhällsprofiler som Maria Wetterstrand, Leo Razzak och Kristina Axén Olin debatterar aktuella samhällsfrågor och framtida utmaningar.
Missa inte Samhällsutvecklarna, nytt avsnitt varje månad!

Om PwC

Varför driver PwC ett program som Samhällsutvecklarna? Helt enkelt därför att samhällsutveckling har en tydlig koppling till vår verklighet. Många delar av vår verksamhet handlar om att skapa konkreta förutsättningar för framtidens samhälle och de förändringar som vi behöver förhålla oss till.
Vår vision är att arbeta för ett väl fungerande privat, offentlig och ideellt företagande som inger förtroende. Med Samhällsutvecklarna vill vi nu ta ett ytterligare steg till att vara en del av debatten kring utformningen av framtidens samhälle.

Klipp

  • Samhällsutvecklarna trailer

    I mitten av oktober är det premiär för Samhällsutvecklarna, webb tv-programmet med samhället i fokus. I det första programmet tar vi upp småföretagarnas roll i samhällsutvecklingen, vad de betyder för att skapa jobb och tillväxt.

    Se klipp
  • Martin Askman om Samhällsutvecklarna

    Programledaren, Martin Askman, berättar om Samhällsutvecklarna och om vad du som tittare kan förvänta dig av programserien.

    Se klipp
Visa fler klipp
Producerat av Creo Media Group